Sesiunile de intrebari cu Joaquin Phoenix si John C. Reilly la AIFF Bucuresti (VIDEO)

foto: Instagram showalakrem

Scurtele saluturi de aseara la American Independent Film Festival s-au transformat, gratie lui Cristian Mungiu, in doua sesiuni de intrebari

Desi initial cei doi actori – Joaquin Phoenix si John C. Reilly – au fost anuntati ca vor veni pentru a saluta publicul, spectatorii prezenti in frumoasa sala CinemaPRO au avut ocazia chiar sa puna intrebari, timp de aproximativ 25, respectiv 15 minute.

Joaquin Phoenix a fost cel mai solicitat, la final raspunzand afirmativ cu foarte mare gentileţe autografelor si pozelor cu fanii, timp de alte 20 de minute!

Apropo de John C. Reilly, pe langa momentul de mai jos inregistrat la CinemaPRO, mai puteti parcurge si un alt interviu foarte interesant cu el, realizat chiar de catre echipa American Independent Film Festival!

Programul complet al American Independent Film Festival la București poate fi consultat online pe filmedefestival.ro/american-independent-ff, iar biletele pot fi cumpărate pe eventim.ro şi în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturești şi Humanitas, benzinăriile OMV), sediile Eventim (București: B-dul I.C.Bratianu 6, incinta CinemaPRO și Cluj-Napoca: Alexandru Vaida-Voevod 53B – Iulius Mall). Prețul unui bilet este 15 RON.

American Independent Film Festival este susținut de Catena, avand si sprijinul TAP AIR Portugal.