Sesiunea de intrebari cu Sebastian Stan la AmericanIFF 2018 (VIDEO)

Aseara, la CinemaPRO Bucuresti, actorul româno-american Sebastian Stan (Black Swan, I, Tonya, Avengers: Infinity War) a participat la o sesiune de intrebari, dupa prima proiectie cu casa inchisa

Evenimentul a debutat cu o scurta introducere inaintea primei proiectii I, Tonya, in formula Cristian Mungiu – Andreea Esca – Sebastian Stan, prilej cu care i s-a urat regizorului nostru “la multi ani”, acesta implinind chiar ieri 50 de ani!

Sesiunea de intrebari a fost inaugurata in jurul orei 23:15 de catre Andreea Esca, dupa care au curs intrebarile adresate mai ales de fane foarte tinere ale invitatului special American Independent Film Festival de anul acesta — Sebastian Stan.

Pe parcursul celor peste 40 de minute, atmosfera a fost destinsa si plina de mult umor din partea tuturor, dupa cum puteti (re)vedea si in inregistrarea integrala:

Interesul uriaș pentru întâlnirea cu Sebastian Stan e confirmat si de faptul ca biletele si pentru cea de-a treia si ultima proiectie I, Tonya, de mâine (atentie, schimbare de ultima ora!), la care va fi prezent actorul român, au fost si ele aproape epuizate.

Vestea buna e ca la proiectia de azi, 28 aprilie, la care va fi și Sebastian Stan, de la 18:00, mai sunt cateva bilete, cel putin la ora la care scriem aceste randuri. 😀 Iar intalnirea cu fanii va fi pe indelete, de peste o ora! Ultimele bilete, deci, pentru o ultima sansa de a-l intalni pe Sebastian Stan, se mai pot achizitiona pe Eventbook.ro.

Programul tuturor proiecțiilor și noutățile despre filmele și evenimentele din festival sunt pe filmedefestival.ro şi pe pagina de Facebook American Independent Film Festival.

American Independent Film Festival este organizat de Asociația Cinemascop, susținut de Catena, cu sprijinul Ambasadei SUA în România și UPC România.
Proiect cultural finanțat de CNC.

Mașina oficială: BMW (Auto Cobălcescu)

Parteneri: Dedeman, Pfizer România, Qreator by IQOS, ICR, UPS România, CinemaPRO, Muzeul Țăranului Român, Cinema Muzeul Țăranului, Club Control, Ro Image, InterComFilm, Voodoo Films, Eventbook, Our Big Day Out, Asociația Sister.

Partener de comunicare: PiArt Vision

3 thoughts on “Sesiunea de intrebari cu Sebastian Stan la AmericanIFF 2018 (VIDEO)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *