Heidi, din 15 noiembrie în cinematografe

De mâine în cinematografe, Heidi, cel mai nou film semnat de Cătălin Mitulescu

Avându-i în rolurile principale pe Gheorghe Visu și Cătălina Mihai, cel mai nou film semnat de Cătălin Mitulescu, Heidi, va putea fi văzut din 15 noiembrie în cinematografele din București, Botoșani, Brașov, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Gura Humorului, Petroșani, Pitești, Reșița, Slobozia și Târgu Mureș.

Agentului principal Mihai Vișoiu, aflat în pragul pensionării, i se dă misiunea să caute în zona pe care o știe de-o viață, două fete care trebuie să depună mărturie într-un proces ce implică trafic de persoane și crimă organizată. Una dintre ele este de negăsit, dar Heidi, o moldoveancă de la munte, îi cade în mână destul de repede. Nea Mișu trebuie să-și depășească toate limitele ca să o convingă să colaboreze cu poliția.

„Mă interesează o lume în care binele și răul nu sunt așa cum par, și chiar dacă polițiștii au niște reguli, au un manual, Vișoiu, după o viață de agent la periferie, e vulnerabil când încearcă să o ajute pe Heidi. Ce se întâmplă între ei devine mai important decât regulile pe care trebuie să le respecte, și nici unul din ei nu își dă seama ce demon au trezit. Am vrut să plasez povestea asta la început de primăvară, când zăpada se topește în periferiile Bucureștiului. E un moment în care nu pare că se întâmplă foarte multe și totuși…” spune Cătălin Mitulescu.

Toată lumea știe ce s-a întâmplat.

Din distribuție mai fac parte actori ca Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu, alături de Ada Condeescu, Maria Popistașu, Cristian Bota, Ciprian Nicula, Ana-Maria Ivan, Alin Florea, Ioana Ilinca Neacșu sau Gabriel Zaharia, și chiar Cătălin Mitulescu, într-un rol episodic.

Heidi este cel de-al 4-lea lungmetraj semnat de Cătălin Mitulescu (Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii 2006, Loverboy 2011, Dincolo de calea ferată 2016), a avut premiera mondială în cadrul selecției oficiale a celei de-a 25-a ediții a Sarajevo International Film Festival și este distribuit în România de Strada Film Internațional.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

Scenariul este semnat de Cătălin Mitulescu și Radu Aldulescu, imaginea de Marius Panduru RSC, montajul de Ion Ioachim Stroe, iar sunetul de Alexandru Dragomir.

Heidi este produs de Strada Film cu suportul CNC și susținerea Creative Europe – MEDIA Development – Call for Proposals EACEA17/2014, Fundația Fildas Art, Farmacia Catena, Media Investment Communication, FrieslandCâmpina România, BV McCann Erickson, Optimum Media, Mediaedgecia Romania, Studio Indie Production și Dacin Sara.

Parteneri: UCIN, Aquavia, Doppelbock Transylvania

Detalii: Facebook.com/FilmulHeidi

CineGhid este partener media al acestui film!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *