A 14-a editie a Festivalului International de Film București | 11-16 iunie (PROGRAM)

BIFF — Festivalul International de Film București revine anul acesta cu editia a 14-a

Festivalului Internațional de Film București celebrează ”100 de ani” de la Marea Unire, printr-o secțiune aniversară dedicată Centenarului, care constă în expoziții de afișe, prezentări de filme cu tematica Primul Razboi Mondial și Marea Unire, dar și masa rotundă „Oamenii mari care au făcut România Mare” care va aduna istorici, critici de teatru și film, reprezentanți ai societății civile.

În cadrul acesteia, vom asista la debutul secțiunii dedicate filmelor de scurtmetraj, pentru care înscrierile continuă până pe data de 21 mai, pe FilmFreeway.

În programul pregătit de organizatori, anul acesta se regăsește și secțiunea de  film israelian, marcată de participarea regizorului Eran Rikilis.

Sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României, în perioada 11-16 iunie 2018 va avea loc a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Film București.

Ediţia actuală se va desfășura simultan în mai multe locații: Cinema Elvira Popescu, Cinema Union, CinemaPRO, Institutul Cultural Român.

Iata si programul (click pe tabel pentru o dimensiune mai mare):

Intrarea e libera la filmele proiectate la CinemaPRO si ArCuB Lipscani, precum si la scurtmetrajele de la Union, dar si la evenimentele conexe din festival gazduite de ICR, ArCuB Lipscani si Institutul Francez!
Biletele pentru proiectiile de la Elvira Popescu pot fi achizitionate si online de pe Eventbook.ro!

CineGhid este partener media al Festivalului Internațional de Film București 2018!

2 thoughts on “A 14-a editie a Festivalului International de Film București | 11-16 iunie (PROGRAM)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *