Vizionare gratuita: ‘Junior’, scurtmetrajul de debut al regizoarei aclamatului ‘Raw’

Mai sunt doar doua zile in care mai puteti viziona gratuit Junior, adica pana pe 20 aprilie! Accesul se face la acest link (> View film), iar contul necesar se inregistreaza in prealabil in doar cateva zeci de secunde.

Junior este scurtmetrajul de debut al Juliei Ducournau, regizoarea-scenaristă a mult aclamatului film de groaza de foarte mare succes Raw (cu care a si castigat premiul FIPRESCI la sectiunea Semaine de la critique, anul trecut la Cannes).

In doar 21 de minute, Junior reuseste foarte bine sa redea problemele specifice adolescenţei, utilizand aceleasi mijloace intense si sumbre cu care Ducournau a reusit ulterior sa atinga extraordinarul succes international cu Raw.

Interesant este ca Garance Marillier, actrita principala din Junior (13 ani la momentul filmarii, in 2011) pare a fi actrita fetiş a Juliei Ducournau, Marillier fiind distribuita in toate cele trei filme de pana acum ale regizoarei: in 2012 au mai colaborat la un film TV, iar in 2015 au filmat la Raw, pe cand Garance Marillier implinise deja 17 ani.

3 thoughts on “Vizionare gratuita: ‘Junior’, scurtmetrajul de debut al regizoarei aclamatului ‘Raw’”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *