Recomandari Tenaris CineLatino 2017 Călărași (4-5-6 iulie)

Serile de filme bune se intorc la Călărași, cu intrare libera la toate proiectiile

Sunt filme pe care nu le poti vedea decat in sala, pe ecran mare, la cea de-a VI-a editie a Festivalului de film Tenaris CineLatino, care are loc la Călărași, intre 4 si 6 iulie.

Filmele pe care vi le vom recomanda (noi le-am vazut deja!), din programul acestei editii, sunt noi, produse si lansate in ultimii doi ani – unele chiar in 2017 – si vor fi proiectate pentru prima data in fata publicului din Călărași, dupa ce au fost prezentate si premiate la festivaluri internationale de profil.

Toate proiectiile vor avea loc in Sala Barbu Știrbei a Centrului Cultural Judetean Călărași!

Recomandari marti, 4 iulie
ora 20:00 – Vara s-a sfârșit / Summer’s Over: amanunte in acest articol.

Recomandari miercuri, 5 iulie
ora 17:00 – Varză, cartofi și alți demoni / Cabbage, Potatoes and Other Demons: o poveste tragicomica, din care avem multe de învăţat;
ora 21:00 – Perfetti sconosciuti / Complet străini: un film perfect, bulversant, care provoaca foarte multe discutii, cel mai bun film de anul acesta de la Tenaris CineLatino Călărași, unul dintre cele mai bune filme lansate in ultimii ani pe plan mondial!

Recomandari joi, 6 iulie
ora 17:00 – Cinema, mon amour: cel mai bun film românesc selectionat la Tenaris CineLatino Călărași 2017. Când omul sfinţeşte locul 🎥 Cinema, mon amour  nu este doar povestea unui cinematograf din România, devenit astfel vedeta, este si povestea unui om – Victor Purice – care e (fara sa ne ascundem de cuvinte!) un erou, exact ca unii eroi din filmele ce ruleaza in aceasta sala – Cinema Dacia. Un exemplu pentru noi toti, un model, o lectie de dezvoltare personala (ca tot e la moda asa ceva 😉). De pus la AŞA DA!
ora 19:00 – Câini / Dogs: “Daca esti destept, nu fi prost!” Si nu e asa deloc, ci e un film de suspans românesc bun, nu degeaba selectionat si, mai ales, premiat la Cannes! O haiducie moderna, la granita dintre lege si tocmeala, plina de testosteron si scene tari. Si de actori magnifici, ca Vlad Ivanov si Gheorghe Visu, cel care a slabit aproximativ 25 de kg special pentru acest rol, pe care-l joaca ex-tra-or-di-nar de bine!

Iata mai jos si programul complet Tenaris CineLatino 2017 Călărași:

Organizat de TenarisSilcotub, festivalul include filme selectate de catre Asociatia pentru Promovarea Filmului Românesc, organizatorii TIFF, cel mai mare festival de film din România si unul dintre cele mai mari din Europa si nu numai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *