“Pianistul” oscarizat Adrien Brody in România la avanpremiera ‘Bullet Head’ (VIDEO)

Actorul, premiat cu Oscar (!) pentru rolul din Pianistul, a venit in România pe 12 decembrie, la initiativa Alexandrei Dinu, care joaca alaturi de acesta in Bullet Head: Capcană mortală

Adrien Brody a sosit în premieră la Bucuresti, pentru a participa la evenimentul de lansare a celui mai nou film al sau, Bullet Head: Capcană mortală, ce va rula si în cinematografele din România, începând din 5 ianuarie 2018.

Renumitul actor american a fost prezent marți seară la Cinema City Cotroceni, alături de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, cei doi facandu-si apariția pe covorul roșu în fața unui număr impresionant de invitați. Adrien Brody și Alexandra Dinu au acordat interviuri și au ținut apoi un scurt discurs în sala de cinema, despre implicarea lor în noul film:

“Mi-am dorit dintotdeauna să joc alături de Adrien Brody, unul dintre actorii mei preferați. El este motivul pentru care am acceptat rolul din acest film, cu toate că nu este unul foarte complex. Este prima mea experiență într-un film american și sunt recunoscătoare pentru acest lucru. Știu că mă așteaptă un drum lung și greu aici, însă am determinarea, curajul și ambitia de a munci pentru a ajunge acolo unde doresc. Mă bucur foarte mult că Adrien a acceptat invitația mea de a veni în România pentru premieră, iar sprijinul lui înseamnă foarte mult pentru mine. Mă bucur mult că am reușit să fac această premieră și acasă, la București”, a mai declarat Alexandra Dinu.

Din partea noastra, felicitari pentru intiativă celor implicati si speram ca asemenea evenimente si avanpremiere speciale sa devina un obicei, chiar din 2018!

Partenerii evenimentului de la București au fost Obsentum, BRD si Evian. Evenimentul a fost organizat de YOLO Media și Somebody Production cu sprijinul Ro Image 2000 și Cinema City.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *