Mesajul lui Sebastian Stan. Primele bilete AmericanIFF 2 la vanzare (VIDEO)

Bilete epuizate la proiecția de deschidere American Independent Film Festival, în prezența lui Sebastian Stan. Noi bilete pentru evenimentul special din 28 aprilie, cu participarea actorului

Interes uriaș pentru întâlnirea cu actorul de origine română Sebastian Stan: biletele pentru proiecția filmului premiat la Oscar I, Tonya/Eu, Tonya, din data de 27 aprilie, în deschiderea American Independent Film Festival (AIFF), au fost epuizate în 24 de ore.

Actorul a transmis si un mesaj special publicului din România, prin care și-a exprimat nerăbdarea de a reveni în țara natală și de a se întâlni cu publicul festivalului: „Vă invit să vedeți ultimul meu film, I, Tonya … și pentru că mă întorc acasă după 13 ani, vă invit să mai stați după film, dacă aveți chef, să mai vorbim puțin”:

Vestea bună pentru fani este că vor mai avea alte două ocazii de a se întâlni cu Sebastian Stan și de a viziona filmul  I, Tonya, pe 28 aprilie, în cadrul unui eveniment special, și, respectiv, 29 aprilie (atentie, schimbare de ultima ora!), la o proiecție a filmului introdusă de actor.

Pe 28 aprilie, de la ora 18:00, la CinemaPRO, în cadrul unui eveniment caritabil, proiecția filmului I, Tonya  va fi urmată de o discutie deschisa a lui Sebastian Stan, alături de un invitat supriză, iar la final va avea loc un dialog cu publicul. Încasările vor fi donate programului de voluntariat Our Big Day Out inițiat în anul 2005, care vizează copii din centre de plasament, vârstnici care trăiesc în aziluri de bătrâni sau instituții medico-sociale și familii care trăiesc în sărăcie severă sau în comunități marginalizate, cauză pe care Sebastian Stan o sprijină în România. Biletele la acest eveniment sunt disponibile pe Eventbook.ro și au un preț special de 100 de lei.

Cea de-a treia întâlnire va avea loc (atentie, schimbare de ultima ora!) pe 29 aprilie, de la ora 22:30, la CinemaPRO. Sebastian Stan va participa la începutul proiecției, introducând filmul pentru public. Biletele sunt disponibile tot pe Eventbook.ro.

Primele bilete disponibile includ și proiecțiile în premieră pe marele ecran din România ale celui mai recent film semnat de Woody Allen, comedia Wonder Wheel, cu Justin Timberlake si Kate Winslet (29 aprilie, ora 20:30, la CinemaPRO) și Lucky, regia John Carroll Lynch, în distribuția căruia îl regăsim ca actor si pe legendarul regizor David Lynch (28 aprilie, ora 20:30, la Cinema Muzeul Țăranului).

Wonder Wheel, cea mai recentă comedie a lui Woody Allen, este considerata de presa americană cel mai bun film al lui Allen din ultimii 5 ani. Spune povestea a patru personaje ale căror vieți se intersectează în mijlocul agitației parcului de distracții din Coney Island, undeva în anii ’50.

Cel de-al treilea film la care spectatorii își pot rezerva deja bilet, Lucky, îl are în distribuție pe David Lynch, reputatul autor al seriilor Twin Peaks sau al lungmetrajului Mullholland Drive. Lynch, care aici joacă sub bagheta unui alt Lynch, interpretează rolul excentricului „Howard”, unul dintre amicii lui Lucky. Filmul este o scrisoarea de dragoste dedicată carierei şi vieţii actorului Harry Dean Stanton, care nu a mai apucat premiera, parasindu-ne in 2017, la varsta de 91 de ani. Lucky a luat pe sus audiența de la Locarno anul trecut, unde a primit Premiul Juriului Ecumenic.

Biletele pot fi achiziționate pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

Programul proiecțiilor și noutățile despre filmele și evenimentele din festival vor fi actualizate pe filmedefestival.ro şi pe pagina de Facebook American Independent Film Festival.

American Independent Film Festival este organizat de Asociația Cinemascop, susținut de Catena, cu sprijinul Ambasadei SUA în România și UPC România.
Proiect cultural finanțat de CNC.

Mașina oficială: BMW

Parteneri: Qreator by IQOS, ICR, UPS România, CinemaPRO, Muzeul Țăranului Român, Cinema Muzeul Țăranului, Ro Image, InterComFilm, Voodoo Films, Eventbook, Our Big Day Out, Asociația Sister.

Partener de comunicare: PiArt Vision

3 thoughts on “Mesajul lui Sebastian Stan. Primele bilete AmericanIFF 2 la vanzare (VIDEO)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *