Înscrie-ți gratuit filmul la Short Film Breaks 2021!

Short Film Breaks 9 a lansat ultimul apel de înscriere a scurtmetrajelor şi lungmetrajelor pentru ediţia viitoare, cu premii în valoare totală de 3200 $

Deşi 2020 a fost un an cu totul special, atât pe plan internaţional, cât și în România, Short Film Breaks s-a adaptat transformărilor și provocărilor aduse de pandemia de COVID-19 și a reușit să arate filmele înscrise în competiție unui public divers.

Ediția cu numărul 8 a festivalului a continuat în mare parte online, în companiile și organizațiile în care a fost prezent și în anii trecuți, la care însă s-au adăugat și două companii noi. Luna acesta, începând cu data de 7 decembrie, vor fi anunțaţi câștigătorii ediției din 2020 a Short Film Breaks (SFB).

Pentru ediţia din 2021 a SFB se preconizează și mai multe proiecții, în și mai multe locații. Înscrierile pentru ediția viitoare cu numărul 9 se apropie deja de final și desi s-au primit peste 1000 de filme până acum, a fost lansat un ultim apel către toți realizatorii de film, creatorii, producătorii și distribuitorii de film din România.

Se vor face proiecții în companii, organizații non-guvernamentale și sate îndepărtate din 7 țări, şi se vor acorda premii în valoare totală de 3200 $.

Pentru a veni în sprijinul filmului românesc, înscrierea pe FilmFreeway este gratuită, folosind codul SFB9LOVESROFILMS, înainte de 9 decembrie 2020!

Înscrie acum: filmfreeway.com/ShortFilmBreaks

Alte detalii suplimentare pe ShortFilmBreaks.com şi facebook.com/ShortFilmBreaks

One thought on “Înscrie-ți gratuit filmul la Short Film Breaks 2021!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *