Educaţie prin distracţie, la cinema IMAX in Bucureşti si Timişoara (VIDEO)

Schimba sala de curs cu sala de cinema si hai cu clasa la film!

IMAX nu este doar formatul impresionant şi revoluţionar în care poţi urmări cele mai noi blockbustere, cele mai antrenante scene de acţiune sau cele mai periculoase urmăriri, pe cele mai mari ecrane din ţară. Sălile T IMAX de la Cinema City reprezintă şi locul ideal în care cei mici pot urmări documentare educative despre spaţiul cosmic, despre mări, oceane, păsări sau animale pe cale de dispariţie, având parte de călătorii pline de emoţie, imagini spectaculoase şi informaţii inedite.

O serie de astfel de filme documentare pot fi proiectate la cerere, pentru grupuri de minimum 50 de persoane (cu bilete la pret redus), în sălile T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni şi Shopping City Timişoara, toate fiind in format 3D si dublate în limba română!
Profesorii si învățătorii pot beneficia şi de materiale promoţionale cu idei de activităţi pentru copii, informaţii despre spaţiu, mediu şi alte detalii specifice fiecărui documentar IMAX!

Pentru că nu este nimic mai uimitor decât lumea înconjurătoare, cei mici nu doar că vor avea ocazia să vadă locuri cunoscute într-un mod în care nu le-au mai văzut până acum, ci vor putea să exploreze noi lumi, devenind parte din ele: de la punctul cel mai adânc din ocean, până la spaţiul cosmic, doar prin tehnologia IMAX de ultimă generaţie – ecrane uriaşe cu imagini clare precum cristalul, sunet surround sau arhitectura specială a sălii de cinema.

Filme documentare educative în format IMAX 3D: 

  1. Staţia spaţială

O poveste a provocărilor şi a triumfurilor, o excursie unică şi o experienţă inedită de învăţare. Filmul prezintă povestea Staţiei Spaţiale Internaţionale, un laborator în spaţiu construit pentru studierea efectelor de lungă durată ale expunerii la gravitaţie zero şi primul pas necesar astronauţilor pentru a se aventura spre Marte şi alte planete.

 

  1. Insula lemurilor: Madagascar

Copiii vor fi încântaţi să pornească într-o călătorie spectaculoasă în lumea îndepărtată şi minunată a Madagascarului, aflând povestea incredibilă a celor mai mari exploratori ai naturii – lemurii, acum pe cale de dispariţie. Filmul prezintă eforturile oamenilor de ştiinţă pentru a ajuta aceste creaturi simpatice să supravieţuiască în lumea modernă.
Insula lemurilor: Madagascar  este narat in limba română de catre indragitul actor Gheorghe Visu!


  1. Născuţi pentru a fi liberi

Un film despre iubire, dăruire şi legătura remarcabilă dintre oameni şi animale, o adevărată aventură în pădurile tropicale luxuriante din Borneo, care prezintă povestea urangutanilor şi a elefanţilor orfani, dar şi a oamenilor extraordinari care, prin faptul că îi cresc, contribuie la salvarea acestor specii pe cale de dispariţie.

 

  1. Galapagos

Copiii pot porni pe urmele lui Charles Darwin în călătoria sa istorică din Insulele Galapagos, unde vor afla mai multe despre diversitatea biologică şi istoria geologică a locului, despre broaştele ţestoase uriaşe, iguanele marine, cel mai mare rechin din lume, dar şi despre peste 70 de specii de păsări.

 

Pe langa filmele de mai sus, va reamintim ca in salile clasice Cinema City se pot proiecta si alte filme, la cerere in prealabil.

Mai multe detalii pot fi găsite pe CinemaCity.ro, sectiunea T IMAX/Educational.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *