Cronica “Departe de tine / Far from Here”

“Ești bine acasă, ești bine și la muncă”

Un film pe care publicul țintă îl va rata, din păcate, deoarece va face exact aceleași alegeri ca ale Sofiei (personajul bine interpretat de către Maria Dinulescu).

„Ar trebui ca oamenii să vadă acest film ca să învăţăm să nu ne mai îndepărtăm de noi înşine“ – acesta este mesajul actorului Andi Vasluianu.

O peliculă ce vine oarecum în siaj cu Toni Erdmann, care atinge acelaşi subiect al (auto)suprasolicitării de după programul normal de lucru de maximum 8 ore, boala ultimilor 20 de ani!

Grant (Jonathan Ahmadi) și Sofia (Maria Dinulescu) sunt un cuplu proaspăt căsătorit, ce dorește să-și formeze o familie. Schimbările din viața profesională a Sofiei îi fac să se mute din America la București, iar un an mai târziu relația lor ajunge în impas, bântuită de promisiunile făcute și nerespectate. Sofia este acum o ființă sigură pe ea și ambițioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-și scrie romanele. O tragedie lovește familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America.

Departe de tine / Far from Here (2017)
Distributie: Maria Dinulescu, Jonathan Ahmadi (în triplă ipostază: actor – coscenarist – coproducător), Andi Vasluianu, Ana Pasti, Maia Morgenstern
Producători: Jonathan Ahmadi, Jesus del Cerro
Regizor – producător: James Pillion
Nota noastră: 7/10

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *