Concurs cu premii “The Florida Project” (ÎNCHEIAT)

Câștigă o invitație dublă la “The Florida Project”, film nominalizat anul acesta la premiile Oscar

Voodoo Films, PiArt Vision, Cinema Elvira Popescu si CineGhid va invita la concurs! Premiul consta intr-o invitatie pentru doua persoane la avanpremiera “Proiectul Florida“, care are loc miercuri, 30 mai, ora 20:30, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga?

1. Să răspundeti mai jos prin comentarii in acest articol (se poate comenta inclusiv prin intermediul Facebook, in sectiunea simplă, cea fara email) la întrebarea:

Care este singurul actor profesionist care joacă în filmul “The Florida Project”?

(Daca nu stiti raspunsul, il puteti afla in urmatorul articol: www.cineghid.ro/the-florida-project-un-altfel-de-disneyland-la-cinema-romania-1-iunie/)

2. (opţional) Daţi @tag persoanei pe care doriti sa o invitati la film.

3. (opţional) Like la pagina noastră de Facebook CineGhid: www.facebook.com/CineGhid, pentru a fi la curent cu alte concursuri sau articole.

La sectiunea de comentarii cu email, va rugam sa introduceti o adresa valida de mail (aceasta nu va fi afisata pe site), pentru a va putea contacta. Câştigătorii vor fi alesi prin tragere la sorţi. Succes!

Filmul „Proiectul Florida” este distribuit în România de Voodoo Films și intră în cinematografe începând cu 1 iunie.
CineGhid este partener media al acestui film!

2 thoughts on “Concurs cu premii “The Florida Project” (ÎNCHEIAT)”

  1. Willem Defoe.
    Cred ca e o optiune interesanta la filmele care ruleaza acum in cinematografe… ma rog, la cinematografele din mall uri. Cu salutari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.