Din culise: Simona Halep, in regia lui Radu Muntean (VIDEO)

Simona Halep face box, rugby, baschet si fotbal intr-o reclama haioasa realizata de Radu Muntean, regizor selectionat de 3 ori la Cannes

Radu Muntean face parte, alaturi de Cristian Mungiu, Cristi Puiu si multi altii, din Noul Val al cinema-ului românesc, de dupa anul 2000.

Reclama video a aparut luna aceasta, iar acum cateva zile au fost dezvaluite si imagini din culisele realizarii ei, cadre foarte-foarte amuzante de altfel, in care o regasim pe campioana noastra Simona Halep:

Cel de-al doilea lungmetraj al lui Radu Muntean, Hârtia va fi albastră, a fost selectionat in 2006 la Locarno. A urmat Boogie, inclus in 2008 in Quinzaine de Realisateurs, la Cannes, dar selectat si la Karlovy Vary sau Sarajevo. Urmatoarele doua lui lungmetraje au fost incluse in selectia oficiala Cannes – Un Certain Regard: Marți, după Crăciun, in 2010, si Un etaj mai jos, in 2015. Acesta din urma a mai fost selectionat si la Karlovy Vary, tiff. si Sarajevo.

Cel mai nou lungmetraj regizat de Radu Muntean, Alice T., va avea premiera mondială anul acesta, pe 4 august, la Locarno, unul dintre primele opt cele mai importante festivaluri internationale de film din lume (nemaipunând la socoteala faptul ca directorul artistic al Festivalului International de la Locarno, Carlo Chatrian, va prelua conducerea artistică a Festivalului International de Film de la Berlin, incepand cu 2020)!

Radu Muntean este fiul regretatului Titus Munteanu, creatorul fenomenului “Şcoala vedetelor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *